DS Stålkonstruktion er med i ”Magasinet Bæredygtighed”

Svanborg Guðjónsdóttir, bæredygtighedsansvarlig hos DS Stålkonstruktion er med i ”Magasinet Bæredygtighed”

"Next Stop → DSE Messen 2023 i Aalborg?

Skal DU i praktik? – og har DU lyst til at blive en del af en international koncern inden for stål- og betonbyggeri?

Anden etape afsluttet på byggeri i Holstebro

​DS Stålkonstruktion har netop færdiggjort anden montageetape på en værksteds- og kontorbygning i Holstebro.

Montagerekord på kæmpebyggeri i Sverige

Med en hovedbygning på næsten en halv kilometer – 432,65 meter – og en bredde på 144,45 meter er det nye Jula Logistics i Falköping et imponerende syn.

Beskyttelse mod vejrelementerne

Med efterår og vinter lige om hjørnet, kan jeres porte måske trænge til beskyttelse mod vejrets luner. Løsningen kan være at opføre et skærmtag ved facaden. DS Stålkonstruktion har fremstillet og monteret stålkonstruktionerne til dette skærmtag i Sverige, som er en smart løsning mod udfordringen med sne foran portene.

Styrkelse af arbejdssikkerhed

Som et led i vores proaktive tilgang til kontinuerlige forbedringer af arbejdsmiljø og sikkerhed, har DS Stålkonstruktion lavet en aftale med Falck. Aftalen giver vores medarbejdere mulighed for at deltage i to årlige kurser i førstehjælp og håndtering af hjertestartere. Det sikrer, at vores medarbejdere er udstyret med de nødvendige kompetencer til at agere hurtigt og effektivt i krisesituationer.

DS Stålkonstruktion udforsker avanceret målingsudstyr

​Hos DS Stålkonstruktion er vi altid nysgerrige på, hvad der sker i branchen og hvilke nye teknologier, der kommer på markedet, som kan forbedre, optimere og hæve kvaliteten af vores arbejde. Vi har derfor haft nogle af vores medarbejdere på læringstur på én af vores byggepladser.

Plads til Rundetårn og grøn omstilling

Montagen af stålkonstruktionerne til en af verdens største bygninger til havvindmølleindustrien lakker mod enden på Esbjerg Havn.

Vi er retur fra sommerferie

Så er de fleste af vores medarbejdere retur fra en god sommerferie med batterierne ladet op. DS Stålkonstruktion A/S står nu igen klar til at hjælpe dig med tilbudsberegning, projektering, produktion, levering og montage af stålkonstruktioner til dit næste byggeprojekt.

Med til at holde DSB på sporet

De kommende år triller omkring 100 nyindkøbte DSB eltogsæt - IC5-tog - ud på de danske skinner.

Logistikcenter med egen togperron

Med en hovedbygning på næsten en halv kilometers længde – 432,65 meter for at være præcis – og en bredde på 144,45 meter bliver det nye Jula Logistics i svenske Falköping "pænt stort."

DS Montage melder om travlhed henover sommeren

I løbet af weekenden er mellem 35 og 40 trailere fra DS Stålkonstruktion læsset og kørt ud til byggepladser rundt omkring i Danmark, Sverige og Norge.

Fodboldafslutning i skønt sommervejr

Sidste træningsdag for fodboldholdet hos DS Stålkonstruktion var i går rykket udendørs i det flotte sommervejr.

”DS-svenskerne” på teambuilding i det jyske

Medarbejderne i den svenske afdeling hos DS Stålkonstruktion har været på tur i det jyske. Dagen startede med et lærerigt virksomhedsbesøg på én af vores mange byggepladser, hvor alle byggeriets faser blev fremvist af Bent Ruskjær – vores kollegaer fra DS Flexhal.

Køer med alt på det tørre

På Hyllested Østergaard ved Suldrup - en del af Oosterhof Dairy - leverer køerne over 14 millioner liter mælk om året. Det tal vokser snart, formoder vi, for DS Stålkonstruktion er i disse uger i færd med at rejse en ny kostald som tilbygning til en eksisterende stald.

Bed & breakfast med fjordkig

På blot to dage monterede DS Stålkonstruktion en stald med plads til 750 sengebåse med flot udsigt over Limfjorden ved Nibe Bredning.

Svenske staldtips

DS Stålkonstruktion har opført en ungdyrstald i Loftahammar tæt på den svenske østkyst. Hos C3C Engineering AB i Växjö fortæller den projektansvarlige Pehr Strååth, at det hele er gået jättebra og kunden er tilfreds. Så det er vi også!

Opløftende udvidelse

Godt en halv dag. Dét var, hvad montageteamet fra DS Stålkonstruktion behøvede for at rejse stålkonstruktionen til denne maskinhal på 20 x 30 meter hos Jøma Lift Teknik i Kolding.

Besøg af Skeppsviken Bygg

Så har DS Stålkonstruktion igen været på banen – eller rettere leveret de bærende konstruktioner til et nyt, flot padelanlæg med syv dobbeltbaner og to singlebaner.

Klar til sveddryppende bedrifter

Så har DS Stålkonstruktion igen været på banen – eller rettere leveret de bærende konstruktioner til et nyt, flot padelanlæg med syv dobbeltbaner og to singlebaner.

En, tro, tre byggerier i Linköping

Hvor svenskerne er kendt for biler af høj kvalitet, kan vi tilsyneladende noget med stålkonstruktioner – i hvert fald har DS Stålkonstruktion netop leveret og monteret tre halbyggerier til den samme kunde i Linköping.

Lille hold med store smil

Der var skønt vejr og humøret var højt blandt medarbejderne fra DS Stålkonstruktion, som var samlet på havnen i Hobro i sidste uge til Fyrkatløbet 2023.

Kostald til særligt højbenede køer

​For vores svenske samarbejdspartner og betonelementproducent Heidelberg Materials Precast Abetong har DS Stålkonstruktion netop leveret og monteret en kostald. Stalden opføres i Reftele i den midtsvenske kommune Gislaved (korrekt, dér hvor bildækket af samme navn oprindeligt kommer fra).

Hurtig og effektiv projekteringsproces på 36.000 kvadratmeter stor lagerhal i Sverige

​Vi er godt i gang med stålmontagen på projekt Nordsten Park i Eskilstuna, Sverige. Det store byggeri er en lager- og logistikhal med administration, som Logistic Contractor opfører i totalentreprise for Nordsten Development.

Blæst bagover af succes

De fleste, som benytter et offentligt toilet fra tid til anden, kender formentlig den ikoniske håndtørrer fra Randers. I 40 år har den "blæst godtfolk et stykke" og nu har ambitiøse vækstplaner fået virksomheden til at flytte i 2.300 kvadratmeter nye faciliteter.

Svenske køer får dansk tag over hovedet

DS Stålkonstruktion har rejst en stor løsdriftsstald nær Laholm nord for Helsingborg.

Fra padelanlæg til pandekagefabrik

Man skal stå tidligt op, når man arbejder sammen med HpH Totalbyg A/S – så det gør vi! Det går så stærkt, at vi her præsenterer hele tre projekter på én gang. Hold godt fast:

Gladsaxe glæder sig til nye (is)tider

Dagen før store bededag var der rejsegilde på Gladsaxe Kommunes nye skøjtehal. Den opføres i totalentreprise af Jönsson Entreprise A/S, som har bedt DS Stålkonstruktion levere og montere stålentreprisen.

Teambuilding nåede nye højder

Det skal være sjovt at gå på arbejde og være sammen – også efter fyraften. Hos DS Stålkonstruktion var afdelingerne Specialkonstruktioner og Industri, lager og logistik derfor samlet i sidste uge til en dag, som vi bedst kan beskrive som teambuilding.

Nyansat i spærsalg med fokus på Norden

DS Stålkonstruktion har ansat Rasmus Brønnum som assisterende projektleder. Han får fokus på at styrke vores markedsmæssige position i Norden inden for spærsalg.

Norsk tyrestation fik kold start

Hos DS Stålkonstruktion synes vi, at det er ret cool med kunder i udlandet. Og det med cool fik vores montagehold helt bogstaveligt at mærke på egen krop i sidste uge i Norge.

Tyrestald færdigmonteret i Sverige

DS Stålkonstruktion har i flot forårssol leveret og monteret en tyrestald i Tomelilla i Skåne for virksomheden Heidelberg Materials Precast Abetong.

Solskinsmontage på Sydhavsøernes perle

Lige nord for Lolland ligger Fejø, også kendt som Sydhavsøernes perle. Og dét passer! For DS Stålkonstruktion har netop leveret og monteret en ny kornhal på øen – i forrygende flot solskin med udsigt til skønne omgivelser.

Besøg fra Aarhus Universitet

I går havde DS Stålkonstruktion besøg af 20 glade studerende. De unge mennesker er i gang med en diplomingeniøruddannelse i bærende konstruktioner på 6. og 7. semester fra Aarhus Universitet.

Saftige sager og hyggeligt samvær

I går kom High on Life forbi DS Stålkonstruktion og serverede friskpresset juice til alle funktionærer, som havde lyst til et or'nligt skud C-vitaminer – tilsat lige dele hyggeligt og kollegialt samvær.

Stålsat byggeri i grønlandsk frost og sne

DS Stålkonstruktion har leveret stålkonstruktioner til et cirka 2.300 kvadratmeter stort byggeri i Grønland.

Sorteringsanlæg til plastaffald færdigmonteret

DS Stålkonstruktion færdiggør i disse dage montagen på sidste etape af hovedstålet på det store sorteringsanlæg til Ressource i Esbjerg.

70.000 kvadratmeter symmetrisk fryd for øjet

DS Stålkonstruktion er i gang med at opføre 70.875 kvadratmeter lager- og logistikhal med tilhørende kontorer i Stockholm-forstaden Enköping.

Plads til byggelyst og gode ideer i Ryomgård

For PN Tømrer & Byggefirma A/S, Randers, har DS Stålkonstruktion leveret stålkonstruktioner til udvidelse af byggemarked og nyt havecenter for XL-BYG Vorupgruppen i Ryomgård.

Bygma får sit på det tørre

For Kjargaard Byg A/S har DS Stålkonstruktion leveret stålkonstruktioner til en ny hal på 1.022 kvadratmeter plus 175 kvadratmeter halvtag.

Den dag alting gik "skævt"

Overskriften henviser med et glimt i øjet til en specialkonstruktion på 9,3 meter i højden og med 26 meters spændvidde til en lagerbygning for Scanmetals ved Slagelse. Her er alle sider nemlig skæve for at passe ind mellem to eksisterende bygninger.

Fodboldtræning i Hobro Idrætscenter

I går deltog 17 medarbejdere fra DS Stålkonstruktion i en fælles fodboldtræning i Hobro Idrætscenter og selvom det blot var træning, blev der kæmpet bravt.

Produktionsbygning med ekstra tryghed

DS Stålkonstruktion har for HpH Totalbyg A/S leveret og monteret stålkonstruktioner til en produktionsbygning i Randers. I alt 1.750 kvadratmeter.

Padel-hygge efter fyraften

Hos DS Stålkonstruktion har vi travlt med at levere og montere padelhaller for kunder overalt i Skandinavien. Men hvorfor er sporten egentlig så populær? Dét havde vores personaleforening sat sig for at undersøge. Så i går samledes vi 18 til hygge og en lille padelturnering i Match Padel Hobro.

Nyt på værkstedsfronten – fra Slagelse til Svendborg

​DS Stålkonstruktion har leveret og monteret endnu et par markante byggerier til HpH Totalbyg A/S.

Montørdag hos DS Stålkonstruktion

DS Stålkonstruktion afholdt i fredags deres årlige ’Montørdag’ for de 39 medarbejdere i montageafdelingen.

​Nyt, stort padelcenter i Danmark

Padelsporten er i eksplosiv udvikling. Dét mærker DS Stålkonstruktion, som har travlt med at levere og montere stål til padelhaller overalt i landet – herunder til én af Danmarks største padelcentre, der skyder op i Høje Taastrup, hvor alene stålkonstruktionerne dækker 4.200 kvadratmeter.

”Dansekortet” var fyldt til PraktikMatch i Aarhus

For første gang nogensinde var ’dansekortet’ fyldt, da afdelingschef for Industri, Lager & Logistik, Kenny Ursin, studiemedhjælper Amalie Lund Ofverlind Nielsen og teamleder for statik, Mirza Ahmetagić fra DS Stålkonstruktion A/S var til PraktikMatch hos Navitas i går.

Stål til Danmarks største logistikcenter

Over de næste to år skal DS Stålkonstruktion levere og montere stålkonstruktioner til Danmarks største logistikcenter, som vores kolleger fra DS Flexhal opfører i Horsens for transportkoncernen DSV - Global Transport and Logistics.

Godt nyt for køer syd for grænsen

Hos kvægproducent Matthias Schwartz i den nordtyske delstat Slesvig-Holsten får køerne snart nyt tag over hovedet. DS Stålkonstruktion er i øjeblikket i gang med at montere stålkonstruktioner og stålåse til en stor løsdriftsstald.

Depotrum i lange baner

I slutningen af januar monterede DS Stålkonstruktion en hal på 24 x 102 meter på havnen i den svenske by Karlshamn. Hallen skal indrettes med depotrum til udlejning.

Vi søger nye kollegaer

Se de mange spændende stillinger vi har ledige lige nu...

Tre etagers gitterkonstruktion monteret i Norge

​Selvom vi så småt nærmer os forårsmånederne, har sneen og kulden ikke sluppet sit tag i Norge, hvor vores montører har monteret en garage- og værkstedsbygning i Algarheim.

Montagen af stort sorteringsanlæg går ind i anden etape

Vi arbejder i øjeblikket på montagen af en over 20 meter høj bygning i Esbjerg.

Kornlager monteret på Fyn

DS Stålkonstruktion har konstrueret og monteret stålkonstruktionen til dette kornlager i Skamby på Fyn.

Køerne i Katteryd får tag over hovedet

​I samarbejde med den svenske producent af betonelementer, Abetong AB, har DS Stålkonstruktion leveret og monteret en 60 meter lang og 25 meter bred kostald i stål i Katteryd i det sydlige Sverige.

Endnu et projekt ved E4 i Sverige

For en svensk kunde er DS Stålkonstruktion i gang med at opføre 20.200 kvadratmeter kombineret lager og kontor i Stigamo Södra – en af de største og mest veletablerede logistikparker i Norden, lige ud til E4 cirka 15 km syd for Jönköping.

Fuld fart over feltet

​I går blev anden runde af Hobro Firma & Familie Idræt fodboldturneringen afviklet i Hobro Idrætscenter med syv deltagende hold. DS Stålkonstruktion deltog for første gang i turneringen og fik desværre en sidsteplads.

Fokus på et godt arbejdsmiljø

Hos DS Stålkonstruktion har vi stor fokus på at sikre et godt arbejdsmiljø, derfor har vi arbejdet målrettet på at opnå en ISO 45001 certificering. Vi er stolte af, at vi nu har modtaget certificeringen.

Lagerhal monteret på Køge Havn

​Selv på en kold vinterdag kræver det is i maven at montere i de store højder, som vores montører har gjort på denne hal.

Kolde montageforhold i Sverige

I Strömstad, Sverige, meget tæt på den norske grænse, har DS Stålkonstruktion leveret og monteret stålkonstruktionerne på denne 1.600 kvadratmeter store ridehal.

Førstehjælpskursus hos DS Stålkonstruktion

Vi har altid vægtet sikkerhed højt hos DS Stålkonstruktion – vi har derfor fået installeret en ny hjertestarter og er i gang med at blive ISO 45001 certificeret, hvor høj sikkerhed er et krav.

Nye bokse til drægtige køer i Farsø

Efter en grundig opmåling af en eksisterende hal har DS Stålkonstruktion konstrueret og leveret stålkonstruktionerne til denne tilbygning i Farsø.

Industrihal opført i Sverige

​I byen Svalöv, mellem Helsingborg og Malmø i Sverige, har DS Stålkonstruktion opført en industrihal på 1.460 kvadratmeter med portkarme i den ene facade.

Stålkonstruktion til Hamborg Havn

DS Stålkonstruktion har leveret gitterspær, rækværk og riste samt monteret denne konstruktion på Hamborg Havn.

Solafskærmningsanlæg i Tyskland

DS Stålkonstruktion har leveret og monteret stålkonstruktionerne til denne hal i Ludwigslust i Nordtyskland.

Ny lagerhal i Odense

DS Stålkonstruktion A/S har endnu engang monteret en stålkonstruktion for HpH Totalbyg A/S

Maskininstallation på plads

Oprindeligt skulle DS Stålkonstruktion blot levere tre stålbygninger, der skulle fungere som klimaskærme for maskinparken til den nye proteinfabrik i Hedensted, men allerede i den tidlige projekteringsfase stod det klart, at stålkonstruktionen skulle indgå i det overordnede system, som bærer maskinparken.

Besøg fra Aarhus Universitet

I går havde DS Stålkonstruktion A/S besøg af elever fra Aarhus Universitet. De studerende læser 5. semester på civilingeniøruddannelsen indenfor ”Byggeri”, hvor de er i gang med kurset ”Stål- og trækonstruktioner”.

Plads til store drømme

DS Stålkonstruktion hjælper med at skaffe tag over hovedet til virksomheder, der drømmer stort – således også i Enköping nær Stockholm.

Danmarks største anlæg til sortering af plastaffald

På et nyt anlæg i Esbjerg vil Quantafuel kunne sortere op til 160.000 tons blandet plastaffald årligt til genanvendelse. DS Stålkonstruktion har for Jorton A/S stået for projektering, fremstilling og montage af hovedstålet samt trapezpladerne på projektet.

Rekordstort deltagerantal til teknisk seminar

Vi slog i går alle rekorder på deltagerantallet til vores tekniske seminar. Godt 30 af vores gode kunder deltog i seminaret, som omhandlede information omkring kravene til dimensionering og kontrol af bærende konstruktioner med fokus på stålrammebygninger og -konstruktioner.

Skyder op som padelhaller

Dansk Padel Forbund kan ikke følge med til at registrere antal baner i Danmark – så hurtigt vokser sporten. Et kvalificeret bud er, at der er over 1.000 baner i dag mod blot 14 baner for kun seks år siden.

Bedre plads til salg af varmepumper

For en virksomhed i den svenske by Arvika er DS Stålkonstruktion i færd med at opføre 950 kvadratmeter kontorer og administration i to plan.

Vokseværk i værktøjsbranchen

I Mosjøen i det nordlige Norge kribler det i fingrene på de lokale håndværkere: De venter på, at den lokale TESS - Teknisk Faghandel - indvier sin nye og større butik med alt godt i grej, slanger og værktøj.

Hollandsk elevbesøg

Tradium Randers har, i disse dage, besøg af nogle elever fra en samarbejdsskole i Holland. I den forbindelse ville de gerne kigge forbi DS Stålkonstruktion – hvilket vi selvfølgelig sagde ja til!

DS Stålkonstruktion afholder BR 18 kundeseminar – ses vi?

Vi afholder igen seminar om kravene for dimensionering og kontrol af bærende konstruktioner med fokus på stålrammebygninger og du er inviteret med.

Vindere af messe-konkurrence

​Så fik vi overrakt præmierne til vinderne af vores konkurrence på DSE-Messen.

Knæk Cancer konstruktionsblomst

I denne uge sætter Kræftens Bekæmpelse fokus på bekæmpelsen af kræft via kampagnen ”Knæk Cancer”, med bl.a. indsamlinger, live show samt masser af oplysning omkring sygdommen.

Vi melder klar-parat-svar til alle jeres spørgsmål på DSE Messe Aalborg

Efter en onsdag med masser af besøgende er holdet på DS Stålkonstruktions stand atter klar til at møde en masse spørgelystne, unge studerende.

Er du en af Danmarks unge ingeniørtalenter?

Så kom og mød DS Stålkonstruktion på DSE Messe Aalborg 2022.

Effektiv montageproces nærmer sig sin afslutning

DS Stålkonstruktion færdiggør snart montagen af lufthavnsterminalen i Nuuk.

Kundebesøg fra Sverige

DS Stålkonstruktion havde i sidste uge besøg af vores gode kunde Tectum Byggnadar AB.

Solceller på hele tagfladen

For en svensk virksomhed i Jönköping er DS Stålkonstruktion i gang med at opføre en logistik- og lagerhal med integreret administration.

Ses vi på DSE Messen i Aalborg?

DS Stålkonstruktion deltager i DSE Messen i Gigantium, i Aalborg, den 12.-13. oktober.

Ungdyrstald klar før snesæsonen

For Storboda Mjölk har DS Stålkonstruktion opført en ungdyrstald til kvier og kalve. Stalden er 32 x 87 meter eller cirka 2.800 kvadratmeter.

Succesfuld Praktikmatch i Aarhus

Afdelingschef for Industri, Lager & Logistik, Kenny Ursin og teamleder for statik, Mirza Ahmetagić fra DS Stålkonstruktion har været til Praktikmatch på jagt efter praktikanter hos Navitas i Aarhus. Der deltog 163 repræsentanter fra i alt 55 virksomheder i eventet.

Hver eneste detalje giver øget styrke

IBC INTERNATIONAL HANDLING AB i Falkenberg mellem Helsingborg og Gøteborg er eksperter i udstyr, der kan løfte alt fra helikoptere og pakker med tømmer til tønder og store sække.

Familiearrangement i flot sensommersol

De tre stålbygninger, som sammen med flere betonhuse skal rumme en proteinfabrik i Hedensted, er nu under opførelse.

Montageafslutning i Vejle

Stålkonstruktionerne på RessourceCenter Vejle er nu færdigmonteret.

Proteinfabrik i Hedensted tager form

De tre stålbygninger, som sammen med flere betonhuse skal rumme en proteinfabrik i Hedensted, er nu under opførelse.

Giver de store hoteller baghjul

Med ikke færre end 792 senge og "roomservice" døgnet rundt kan selv de største hoteller i landet kun kigge misundeligt til: Hos en sønderjysk mælkeproducent er forholdene i top.

Lufthavnsterminal i Nuuk er flyvende

Vi er nu godt i gang med at montere stålkonstruktionerne på den nye lufthavnsterminal i Nuuk.

Stålkonstruktioner på silo- og kontorbygning monteret i Lund

Ikke langt fra Malmø i domkirkebyen Lund har DS Stålkonstruktion A/S rejst en konstruktion til cementsiloer med tilhørende kontorbygning.

Idræt på toppen

Sluseholmen Skole i København skyder helt bogstaveligt i vejret, og på toppen bliver der et grønt tagterrasse-landskab. Hertil har DS Stålkonstruktion leveret og monteret tre atriumhuse.

Stor staldbygning til svenske køer

I Vikingstad, som ligger imellem Gøteborg og Stockholm, har DS Stålkonstruktion opført denne staldbygning, som skal anvendes til mælkeproduktion.

Bæredygtighed på dagsordenen

Alle datterselskaber under DS Gruppen har gennem flere år arbejdet individuelt på at fremme bæredygtigheden i de respektive organisationer og de er nået rigtig langt. Men, vi skal have endnu mere fokus på vores klimaaftryk og mulighederne for at tænke, købe, producere, bygge og afsætte bæredygtigt.

Kiler giver god plads i siderne

​Der bliver ofte sat lighedstegn mellem lige ben og mere plads i siderne. Det behøver ikke at være tilfældet – se blot denne 2.458 kvadratmeter kostald for Steinar Myhre AS i Innlandet i Norge.

Nyt distributionscenter til Alfix

Den danskejede familievirksomhed Alfix A/S får nyt distributionscenter i Kolding. Det 2.150 kvadratmeter store center skal anvendes til oplagring af produkter til videre distribuering.

Produktionsudvidelse fejret med hotdogs

DS Stålkonstruktion har afviklet rejsegilde på deres seneste produktionsudvidelse.

Montagestart på lufthavnsterminal i Nuuk

Tidligere på sommeren var to af vores projektledere – Simon Jan Larsen og Peter Sørensen oppe at besigtige en byggeplads i Nuuk, hvor DS Stålkonstruktion skal opføre en ny lufthavnsterminal.

Tredje padelhal til Black Estate

Vores montører har netop afsluttet montagen på den tredje padelhal, DS Stålkonstruktion leverer til Black Estate ApS.

Tilfreds kunde får nyt distributionscenter

I Lille Skensved nær Køge har DS Stålkonstruktion A/S opført stålkonstruktioner til denne hal for Halbyg A/S.

High pipe rack platform for a two level project

In our department for special constructions we have designed, produced and erected this 2 level high pipe rack platform inclusive stairs, ladders, self-closing gates, railings and checkered plates.

Stål erstatter træ på Thomasminde Gods

En fotoopgave på Thomasminde Gods, i Trige nær Aarhus, udmundede i en spændende historie fortalt af godsets ene ejer 84-årige Svend Schaumann. Godsets anden ejer Svend Boje Schaumann er søn af Svend – så altså 2 x Svend.

Tre gange så meget lagerplads til svensk kunde

I Enköping, Sverige har DS Stålkonstruktion rejst stålkonstruktioner til en udlejningsejendom i to plan med udvendig balkon. Bygningen, på 1.730 kvadratmeter, skal indeholde værksted/lager i stueplan og administration på første sal.

Stålkonstruktion til udlejningsejendom

I Enköping, Sverige har DS Stålkonstruktion rejst stålkonstruktioner til en udlejningsejendom i to plan med udvendig balkon. Bygningen, på 1.730 kvadratmeter, skal indeholde værksted/lager i stueplan og administration på første sal.

Proteinfabrik under opførelse i Hedensted

​DS Stålkonstruktion er startet på opførelsen af den første af tre stålbygninger, som sammen med flere betonhuse, skal rumme en proteinfabrik i Hedensted for Meelunie GPI A/S, der skal udvinde proteiner af plantebaserede produkter.

Flot beliggenhed til norske køer

Placeret midt i den smukke norske natur har vores montører rejst denne 2.500 kvadratmeter store kostald i Øyslebø i Sydnorge.

Selv et otte meter højt lager skal se op til Linköping Domkirke

DS Stålkonstruktion har leveret og monteret gitterkonstruktioner på denne 1.728 kvadratmeter store industrihal med pakkehal og otte meter højlager i Linköping, Sverige.

Team Dag for verdens bedste medarbejdere i dyrenes verden

Fredag den 10. juni var godt 140 medarbejdere fra kontorgangene på DS Stålkonstruktion, DS Stahl, DS Nor, DS Skanding og DS Engineering samlet i Ree Park til en Team Dag.

Nye lokaler til producent af gødningssystemer

I Langeskov på Fyn har DS Stålkonstruktion opført en 1.300 kvadratmeter stor 3-skibshal med krumme tagbjælker, som giver bygningen et flot bølget udtryk

Vi søger nye kollegaer

Se de spændende stillinger vi har ledige lige nu...

Klippefast løsning til maskinhal

I samarbejde med Licon Stålbyggnader, Lindstein Construction, har DS Stålkonstruktion leveret og monteret en cirka 570 kvadratmeter maskinhal i Skärhamn nær Göteborg.

Medlem af Green Building Council Denmark

Da vi som materialeproducenter gerne vil være aktivt involverede i dagsordenen omkring bæredygtigt byggeri, er DS Stålkonstruktion nu blevet medlem af Green Building Council Denmark.

Med hele tagfladen som afstivning

I Nyköping nær den svenske hovedstad har DS Stålkonstruktion opført en 132,4 meter lang og 23,6 meter bred bygning. Facadehøjden er 10,15 meter.

Plads til at drømme stort

DS Stålkonstruktion har opført et 76, 5 meter langt lager og værksted i Söderköping syd for Stockholm

Optimal udnyttelse af højde og alt under ét tag

Linköping er Sveriges femtestørste by og kendt for sin imponerende domkirke, Saabs flyfabrik og nu også solidt stålbyggeri

Færre søjler giver størst mulig fleksibilitet

I Rosersberg – lidt udenfor den svenske hovedstad – har DS Stålkonstruktion opført to industri- og lagerbygninger på i alt 11.400 kvadratmeter med integreret kontorområde.

Ros fra kunden på færdigt projekt

DS Stålkonstruktion afslutter i disse dage stålmontagen af det 7.100 kvadratmeter store erhvervsbyggeri vi opfører for Richardt Thomsen Erhvervsbyg A/S i Porsborgparken, Støvring.

Eksklusiv ”fredagsøl” på DS Stålkonstruktion

I fredags kom den lokale vinhandler fra Hobro Vinhandel på besøg hos DS Stålkonstruktion med limousine og delte smagsprøver ud af en ny eksklusiv rom.

Kostald og lade opført på Plint-fundament

DS Stålkonstruktion A/S har leveret og monteret stålkonstruktioner til en kostald med tilhørende lade i den skånske by Vollsjö.

Snusfornuftige svenskere køber dansk

For vores kunde Plåthuset har DS Stålkonstruktion leveret og monteret stålkonstruktioner til et 4.100 kvadratmeter stort produktionsbyggeri. Bygningen opføres for en snustobakproducent i Enköping nær Stockholm, og den tages i brug til efteråret 2022.

Halmlager rejst på én dag

Trods en størrelse på intet mindre end 25 x 64 meter tog det under syv timer for DS Stålkonstruktion at rejse og montere et nyt og rummeligt halmlager i Svenstrup.

Produktionshal med kranbaner og megadoor

DS Stålkonstruktion har håndteret projektering samt leveret og monteret stålkonstruktionerne på denne 1.500 kvadratmeter store produktionshal i Aalborg. Stålkonstruktionerne har en spændvidde på 24,7 meter og en benhøjde på 17,3 meter.

Spritnye ”boligforhold” til endnu flere køer

I Vinderup i Midtjylland har DS Stålkonstruktion opført to landbrugshaller. De to haller er tilsammen 133 meter lange og henholdsvis 16 og 34 meter brede – det giver køerne knap 6.700 kvadratmeter nye ”boligforhold”.

Sol over Aarhus og montage af padelhal

Der skyder padelhaller op overalt i Danmark og bare i Aarhus har DS Stålkonstruktion indtil videre opført 2 padelcentre. Nu, er denne padelhal på vej i det sydvestlige Aarhus – nærmere bestemt Hasselager.

Velbesøgt stand og messe

DS Stålkonstruktion A/S var i går repræsenteret på jobmessen i Hobro Idrætscenter, arrangeret af Virksomhedsservice Mariagerfjord.

Kollegaer fra Polen på besøg hos DS Stålkonstruktion

Kollegaerne blev inviteret på ”construction-site-tour” i Støvring

Lager tager form i Sverige

DS Stålkonstruktion har opført denne udvidelse af et produktionsanlæg for en kunde i Mariestad, Sverige. Udvidelsen er en tilbygning til en tidligere leveret bygning.

Grønt er godt for øjnene

De 114 køer, som snart indtager denne stald, kan se frem til at nyde synet af disse flotte grønne stålkonstruktioner, som er opført af DS-montørerne.

Stålleverance helt til Svalbard

DS Stålkonstruktion har en langvarig, stærk og god tradition med levering af stålkonstruktioner til specielle egne i verden. Her er forholdene ofte markant anderledes, end det vi kender til i Danmark, som på Svalbard hvor vi har leveret stålkonstruktioner til en kraftstation.

Tilfredse kunder kommer igen

Stålkonstruktionerne til denne 1.483 kvadratmeter store fabrikshal på Fyn opføres for én af vores trofaste kunder.

​Trækonstruktioner erstattet med stål

DS Stålkonstruktion har udskiftet de oprindelige trækonstruktioner med stål på en stor landbrugsvirksomhed på Lolland.

Endnu et vandværk i ordrebogen

Vi ser frem til at starte på opgaven, vi har fået til Gevninge Vandværk.

Ny erhvervspark i Støvring udvider med endnu et byggeri

​Over de næste seks uger producerer, leverer og monterer vi stålkonstruktioner til et stort erhvervsbyggeri i Støvring. Byggeriet, der bliver omkring 6.100 kvadratmeter, skal rumme en virksomhed som laver elektroniske åbningssystemer. Bygningen, som er første etape, skal anvendes til produktion.

Nyt rådhus bliver samlingspunkt for byens borgere

Borgerne i Høje-Taastrup kan se frem til etableringen af et nyt bycentrum, som deres 9-etagers nye rådhusbygning bliver en væsentlig del af.

Spændene og informativ ”DS-montør-dag”

​I sidste uge var alle DS-montører ”hjemme” til den årlige ”DS-montør-dag”. De startede dagen med et besøg på DS Elcobyg A/S, hvor de blev vist rundt i produktionen.

Mere plads til afgrøderne til næste høst

I denne uge har vores montører rejst stålkonstruktioner på en landbrugshal i Barsebäck, Sverige. Det tog dem blot tre dage, da vejret var strålende og alt forløb, som det skulle.

DS Gruppen A/S sælges til GOLDBECK GmbH

​DS Gruppen A/S med produktions- og salgsdatterselskaber er blevet solgt til det tyske firma GOLDBECK GmbH, en familieejet førende bygge- og servicevirksomhed i Europa. Fokus i salget er på yderligere vækst inden for DS Gruppens kerneområder.

Meters of pipe bridges delivered for pharmaceutical industry

The last couple of month, our department for special constructions has delivered large pipe bridges with length up to 23 meter and 6 meters wide, to a large project for the pharmaceutical industry on Sjælland in Denmark.

Velkendte detailkæder i vores baghave

Vi rejser netop nu stålkonstruktioner til butiks- og lagerlokaler for Mads Møller Hansen A/S blot et stenkast fra vores administrations- og produktionslokaler i Hobro.

Stald med høflig selvbetjening

Under en flot februarhimmel har DS Stålkonstruktion netop rejst 16 stålspær til en ny kostald i Løgstør.

Kom og besøg os på Agro Nord Messen

DS Stålkonstruktion deltager på Agro Nord Messen i Messecenter Vesthimmerland & A/S Nordjysk Agrocenter i Aars onsdag den 9. marts.

DS Stålkonstruktion har endnu engang haft stål på langfart

Til en af vores gode kunder i det nordlige Norge har vi leveret stålkonstruktioner til en udvidelse af deres kontorfaciliteter i Birtevarre. Birtevarre ligger 2.000 km fra Hobro, så stålkonstruktionerne har været på langfart.

Hård pakke i jubilæumsgave

Hvad giver man i 25-års jubilæumsgave til virksomheden, der har alt? I Søborg er svaret: En "hård pakke" i form af 818 kvadratmeters udvidelse af kontorfaciliteterne.

Giver svenskere sved på panden

DS Stålkonstruktion har mange trofaste kunder – også uden for landets grænser. Vi har således netop stukket spaden i jorden til endnu en idræts- og padelhal for en tilbagevendende svensk kunde.

Stefan skifter sin ”kobberbrud” ud med spritny model

​DS-montør Stefan Kjær Andersen er en glad mand – han har fået ny lastbil. Den 4-akslede Volvo er en storebror til den senest indkøbte lastbil i DS-regi. Volvoen har frontstøtteben og er udstyret med en 71 tons Fassi-kran med Fly-Jib. Kranen har en rækkevidde på hele 33 meter.

Dansk kostald midt i Sverige

Omtrent midtvejs mellem Göteborg og Stockholm – ikke langt fra søen Vänern – ligger den lille by Hova med knap 1.300 indbyggere. Her har montører fra DS Stålkonstruktion netop opført en kostald på 28 x 168 meter eller 4.700 kvadratmeter. Det har krævet 27 hovedrammer og to gavlrammer.

Nedtagning og opbygning i én arbejdsgang

Ingen af os kan huske, at vi har opført den samme konstruktion to gange på samme grund. Det skal vi denne gang – i hvert fald næsten.

Aalestrups nok største ”bed & breakfast”

Med 252 sengebåse (og alle booket!) kan en landmand i Aalestrup snart bryste sig af at have byens nok største ”bed & breakfast”.

Køer så langt øjet rækker

Da vi som børn sang "jeg en gård mig bygge vil", havde vi næppe fantasi til at forestille os en kostald på 226 meter i længden og 21,50 meter i bredden. Eller at hele opførelsen kun ville tage få uger.

Plads til begejstring i Thorsbro Vandværk

​Henover sidste sommer monterede DS Stålkonstruktion omkring 228 tons stål til det nye Thorsbro Vandværk i Ishøj – en del af en omfattende modernisering af syv vandværker under HOFOR, der forsyner hovedstadsområdet med cirka 50 millioner kubikmeter drikkevand om året.

På opgave i det høje nord

Hvis nogen skulle være i tvivl, så kommer DS Stålkonstruktions montører vidt omkring. Som da de langt oppe i Norge rejste en 1.125 kvadratmeter stor hal til en lokal fiskeindustri­virksomhed.

Produktions- og værkstedshal i Randers

Som den første af flere leverancer til dette projekt, har DS Stålkonstruktion A/S nu rejst stålkonstruktioner på en hal i Randers.

Udvidelse af lagerhotel i Randers

Denne tilbygning i Randers er opført med gitterspær, der hviler på to rækker søjler inde i bygningen.

Bæredygtigt ressourcecenter ser dagens lys i Vejle

Vi har netop påbegyndt montagen af et nyt ressourcecenter i Vejle for vores kunder Raunstrup Byggeri A/S og HM Entreprenør A/S.

Endnu en padelhal til vores naboer mod øst

I Staffanstorp, ikke langt fra Malmø i Sverige, har DS Stålkonstruktion opført en padelhal på lige knap 4.500 kvadratmeter.

Langtfra en skæv løsning til vandværk

​Hos DS Stålkonstruktion påtager vi os gerne opgaver ud over det sædvanlige – som denne bygning med skæve ben.

Det bedste til de bedste!

De bedste montører skal have det bedste værktøj – det gør dem både glade og effektive og de kan dermed bedre opfylde kundernes behov. Derfor holder DS Stålkonstruktion A/S altid deres ”bilpark” up to date.

Udvidelse af sportscenter i Sverige

DS Stålkonstruktion har leveret stålkonstruktioner til en 908 kvadratmeter stor padelhal-udvidelse af et sportscenter i Linköping.

Padel- og motionscenter i Sverige rejst på kort tid

DS Stålkonstruktion har skudt det nye år i gang med montagen af fase 1 og 2 på et padel- og motionscenter i Södertälje, Sverige.

Udvidelse af Rønde Idrætscenter

Pladsen i Rønde Idrætscenter er blevet for trang. Der opføres derfor en multihal med springcenter i tilknytning til de eksisterende lokaler.

Montageløsning med udgangspunkt i eksisterende forhold

Vellykkede løsninger er taget i brug for at implementere stålkonstruktioner i de eksisterende betonvægge på denne 2.050 kvadratmeter store affaldssorteringshal i Bergen området.

Coronavenlig juleafslutning

Vi har i dag afholdt en Coronavenlig juleafslutning på DS Stålkonstruktion med banko og ”fællesspisning” over Teams.

Snestorm drillede montage i Møldrup

Sidste uges, kraftige snefald gav montagemæssige udfordringer på et projekt i Møldrup, hvor DS Stålkonstruktion opførte en hal på i alt 2.620 kvadratmeter.

Montage i Sverige med vejrmæssige udfordringer

I denne uge har vores dygtige montører monteret en industrihal til Skrotfrag i Sjövik, Sverige for DS Hallen Stålbyggnader AB.

Lagerhal i Norge monteret på én dag

Denne lagerhal på 1.050 kvadratmeter i Skiptvet er udført med stålrammer til 6 meter høje vægge.

Køer får tag over hovedet i Vimmerby

DS Stålkonstruktion har leveret og monteret stålkonstruktionerne på denne kostald i Vimmerby i Sverige hos Brdr. Andersson.

Teknisk seminar på DS Stålkonstruktion

I går afviklede DS Stålkonstruktion endnu et teknisk seminar, hvor vi havde inviteret nogle gode, loyale samarbejdspartnere.

Ny varmepumpebygning i Esbjerg

Esbjerg får ny varmepumpebygning – vi har leveret og monteret søjler, bjælker og vindkryds til byggeriet.

Udvidelse af Super Brugsen i Stege

Vi har projekteret, produceret og monteret stålet til udvidelsen af Super Brugsen i Stege på Møn.

Stålkonstruktioner til fiskeindustri på 1.500 km lang tur til Nordnorge

Så har vi igen kørt stålkonstruktioner til det nordlige Norge. Denne gang har vi leveret konstruktioner til udvidelsen af en fabrik som renser og reparerer store trawl til fiskeindustrien.

Overdækning af læsserampe ”sikrer tørvejr” hos trailerproducent

Variant Trailer i Vejle har opført en 2.400 kvadratmeter stor overdækning som skærmer deres læsserampe mod vejr og vind. DS Stålkonstruktion har leveret stålkonstruktionerne til byggeriet.

Padelcenter længst mod nord

Skagen Padelcenter kan bryste sig af at blive Danmarks nordligste padelcenter.

Fabrikshal i Midtjylland

Vi har leveret og monteret ståkonstruktioner til denne fabrikshal i Bording.

Svensk padel- og motionshal færdigmonteret

Vi har leveret og monteret stålkonstruktioner til denne padel- og motionshal i Boden, Nordsverige tæt på den finske grænse.

Teambuilding med mysterier, madlavning og byggepladsbesøg

En håndfuld af vores projektledere deltog i sidste uge i et socialt arrangement i Aarhus.

Vellykket karrieremesse i Aalborg

Vi kan med glæde se tilbage på et par helt fantastiske dage til Karrieremessen 2021 i sidste uge.

Hurtig montering af to landbrugshaller i Norge

Vi har leveret og monteret stålkonstruktioner på en kostald og et halmlager i Sandefjord

Udvidelse af produktionen på Royal Unibrew i Faxe

Vi har i løbet af sommeren monteret en stålplatform på taget af en eksisterende bygning samt et nyt maskinhus med to indskudte dæk, herunder også lejdere, værn og trapper, for Royal Unibrew i Faxe

Erhvervspark færdig i Risskov

Der står nu en 3.000 kvadratmeter stor erhvervspark klar i Risskov ved Aarhus

DS Stålkonstruktion deltager igen i år i Karrieremessen 2021 i Gigantium, Aalborg

Lige meget om du søger praktikplads, et studiejob, drømmejobbet eller blot ønsker at udvide dit netværk, så har Karrieremessen 2021 noget at tilbyde dig.

Montage af brandstation på Grønland afsluttet

Vores ihærdige montører er igen draget nordpå for at færdigmontere den sidste del af stålkonstruktionen på den næsten 100 meter lange brandstation i Nuuk

Vi søger nye kollegaer

Se de mange spændende stillinger vi har ledige lige nu...

Næste etape af vandværksmodernisering igang

Vi har, henover sommeren, monteret ca. 228 tons hovedstål til det nye Thorsbro Vandværk i Ishøj

Effektiv montage i Norge

På bare en enkelt arbejdsdag har vi monteret 18 tons stålkonstruktioner på denne maskin- og lagerhal i Spydeberg, Norge.

Flotte rammer til norske heste

Vi har, i samarbejde med BorgenBygg, leveret og monteret ca. 42 tons stålkonstruktioner på dette 1.600 kvadratmeter store ridehus i Moelv, Norge.

Padelbaneudvidelse i Lisbjerg

Vi har, sammen med HPH Totalbyg A/S, netop leveret og monteret 55 tons stålkonstruktioner på denne udvidelse af et padelanlæg i Lisbjerg ved Aarhus.

Tårnhøje stålkonstruktioner i Norge

I samarbejde med vores kunde, BorgenBygg AS, opfører vi denne driftsbygning på Moss i Norge.

Halbyggeri ”i vinkel”

Vi har, for én af vores rigtig gode kunder PA Bygg & Tak AS i Norge, opført denne vinkelbygning.

Padelhaller skyder op overalt i Danmark og Sverige

Padel er en sport i rivende udvikling. Grunden til den store ”hipe” omkring sporten er, at den appellerer til folk i alle aldre og den er nem at komme i gang med. Det har DS Stålkonstruktion nydt godt af – de har indenfor de seneste seks år opført omkring 40 padelhaller i både Danmark og Sverige.

Blåt er hot i Narvik

Senere i denne uge bliver disse flotte, blå stålkonstruktioner transporteret til Narvik i Norge.

Ny, stor hal til Georg C. Hansen GmbH & Co. KG

Vi har for nylig afsluttet montagen af 240 tons stålkonstruktioner på denne 1.800 kvadratmeter store hal til Georg C. i Flensborg.

Anden leveringsetape klar til STARK i Nuuk

Stålkonstruktionerne, til anden leveringsetape på STARK, Nuuk projektet, står klar til afhentning hos DS Stålkonstruktion.

Kombineret lager og padelcenter opført i Sverige

Vi har leveret ca. 400 tons stålkonstruktioner til Plåthuset i Mälardalen AB til dette 14.000 kvadratmeter store projekt i Enköping, Sverige.

Gymnastiksal højt til vejrs

Vi har netop afsluttet montagen af denne gymnastiksal, som ligger på toppen af et 20 meter højt parkeringshus i København.

Sammen gør vi fremtiden grønnere

Den grønne omstilling er i gang – og vi er med. Vi tror på, at hvis vi for alvor skal gøre en forskel for klimaet, så skal vi løfte i flok.

Fuld fart på montagen på Grønland

Vi monterer i øjeblikket stålkonstruktioner på den højeste del af den nye brandstation i Nuuk.

Nyt klubhus til Brøndby IF

Vi har fornøjelsen af at levere og montere stål til Brøndby IF's nye træningsfaciliteter i samarbejde med BASE Erhverv

Nu med EPD-miljøvaredeklaration

DS Stålkonstruktion har stor fokus på miljø og bæredygtighed. Vi har derfor, i samarbejde med Cowi, udarbejdet og udgivet EPD på vores stålkonstruktioner

”Trailerparken” udvides

De seneste måneder har DS Montage taget otte nye udtrækstrailere i brug

Ny lufthavn i Nuuk

Vi glæder os til at levere og montere stålkonstruktioner til en ny lufthavn i Nuuk – et nyt projekt, vi netop har skrevet kontrakt på

Ny, flot butik til STARK i Nuuk

Vi glæder os til at levere og montere stålkonstruktioner til en ny lufthavn i Nuuk – et nyt projekt, vi netop har skrevet kontrakt på

Ny brandstation i Nuuk

Vi har fornøjelsen af at fremstille og montere stålkonstruktionerne til den næsten 100 meter lange brandstation i Nuuk

Vi bruger cookies til at optimere din oplevelse af vores hjemmeside, til statistik og til markedsføringsbrug.


Afvis alle cookies Acceptér nødvendige cookies Acceptér alle cookies