Fleksible muligheder i design og udformning af bygninger

Stålkonstruktioner giver mulighed for at opnå store søjlefrie arealer og fleksible muligheder i design og udformning af bygningerne. Derfor er stål blandt de vigtigste elementer som bærende konstruktion i byggeri og bliver brugt blandt arkitekter til at give bygninger deres særegne udtryk. Den store designfrihed opnås på baggrund af stålets store styrke og de forholdsvis lette forarbejdningsmetoder, der kræves til fremstilling af bærende elementer i stål.

Arkitektonisk giver stålkonstruktionerne mulighed for at udføre runde bygninger, høje bygninger, flade taghældninger og bygninger med store spændvidder.

Udviklingsprocessen varierer meget alt efter byggeriets størrelse og kompleksitet. DS Stålkonstruktion er en aktiv og konstruktiv samarbejdspartner i dit projekt - uanset om du skal bygge en traditionel stålhal eller et mere kompleks projekt med tilknyttede rådgivere.Derfor er det vigtigt at tage kontakt til en af vores erfarne projektledere så tidligt som muligt for at opnå det optimale resultat. Vi står ikke kun for dimensioneringen, tegning og produktion, men sørger også for en sikker levering og montage med vores egne biler og montører, gerne i samarbejde med lokale håndværkere.

 

DS Gruppen

10